Spotify is bad

Okej seriöst spotify börjar bli ett jävla problem..
Snart är det inte lönt att ha spotify för all bra musik och plattorna tas ju bara bort som inne på nationalteatern där finns ju för fan bara 2 plattor kvar va fan e det det är seriöst rikigt illa sen desutom hinner man höra ca 2 låtar sen e det reklam riktigt irriterande säger jag bara nee fyfan jävla spotify..

Gomorrn du

Gomorron har nu vatt vaken 1 hel timme åh har fan inte kommit på något vettigt..
Helt plötsligt när jag satt åh asgarva för en sak på bdb kände jag hur deprimerad jag plötsligt blev.. skumt.
Fast nu e jag riktigt glad igen desutom håller jag på att koka för har ett täcke över mig och datorn över det som gör att jag blir riktigt varm nu fast nee nu ska jag stiga upp åh fixa mig för ska snart ivg till Beccy igen och kolla film dem 2 filmerna vi egentligen skulle sätt igår fast jag var så jävla trött ja tvn gr så jag somnar ikke bra..
Ja jag råka ju somna så ringer min telefon då Beccy försöker väcka mig utan att lyckas när hon väll fått mig att vakna berättar hon något som jag sagt som verkligen får mig att tänka på vad jag egentligen drömer jag om..
bara så här på något stt har det väll stt ut igår:
Beccy: - Hanna vakna
Hanna: zzzzz
Beccy: vakna din telefon ringer
Hanna: zzzzz
Beccy puttar till mig och ropar - VAKNA
Hanna: Nej hon ska inte rida...
Ja åh det får ju mig att tänka vem fan ska inte rida och hur fan ska dena människa inte rida..
Ja sån e jag flummar till åh me när jag sover :D
vad i helvete :P

fjortis bloggar är seriöst verkligen patetiskt

Sitter nu hemma hos Beccy på slutet av dena veckan en hel vecka i plugg men nu e det äntligen helg ocvh nu den komande veckan om ca 2 timar så är det påsklov i 8 dagar yeay :D
8 dagar kvar av lovet det e så chill ju :p
Vi sitter och diskuterar fjortisar och bloggare så som kissie, dessie ja osv..
Och kommit frsm till att dem är helt jävla överdrivna och sjukt jobbiga så nä det e inget man vill ta efter fast min blogg är så jävla mycket bättre än Kissies och hennes bröst och näs operationer äh asså seriöst det är bara så jävla patetiskt :O
Nu har vi kollat på 2 filmer är inne i den andra nu först va det wallander nu e det Johan falk efter blir det en annan walander och sist är det Beck fast sen ska jag bege mig hemåt efter alla filmer :P
Fast ja jag har nu kommit fram till vilken linje jag ska gå och vad jag ska läsa vidare till och bli har diskuterat det med Beccy åh ja det verkar väldigt intresant så ska ta åh snacka me Veronica/syon nästa vecka om det hoppas jag kan bli det för det verkar så jävla kul och intresant fast mest spänande åh mitt liv kräver seriöst spänning kan inte sitta på ett jävla kontor me paers högar dagar i ända nee mit liv funkar inte så :P
*PUSS PÅ DAGEN*
omg läst för många Kissie bloggar XD

CocaCola

Åh fyhelvete vad sugen jag blev på Coca eller läsk över huvud taget fast mest CocaCola..
Funderar starkt på att gå till Entre och köpa en burk men jag orkar knappt :D

ARN är svensk

ARN är en svensk film :O
haha det chokade mig något enormt den går hur som på tv4 20.00 på Måndagar. 

Veckan har börjat förundrandsvärt bra :D

Ja min vecka har börjat bra..
Kom i tid till plugg då jag hade matte åh det e ju alltid en fördel att komma itid.
Sen var det språkval då vi inte gjorde ett skit typ chill.
Kom långt på mina mjukisbyxor på slöjden.
Efter var det lunch då jag börja störa mig på folk igen i deta fallet mattanterna för maten räkte inte så fick sita åh vänta en halv timme åh jag var skit hungrig.
Efter lunch var det Svenska åh det gick bra kom en lång bit i mitt CV possitivt.
Efter Svenskan har vi vår sista lektion som är NO men vi hade ingen NO för Sandra är sjuk och jag har inte varit på NOn på jätte länge. Eftersom föra veckan på Måndagen gick jag inte dit vi var på teater lektionen innan NOn sen måde jag inte bra så gick hem ***
Men på Onsdagen eller när vi nu har No var jag där och i fredags var jag ju på estet och idag var Sandra sjuk så har inte vatt där på ett jäkla tag.
Ja så efter Svenskan gick jag in till stan och köpte en svart Kavaj skit snygg.
Men på vägen dit kom jag på att jag hade ''extramatte'' klockan tre så fick verkligen skynda mig och gick snabbt men jag han iallafall till skolan så hade jag matte i ca 40 minuter för att sedan ha utvecklingsamtal med Pappa och Marie och det gick bra och Marie hade en positiv inställning så förhoppningsvis hatar hon mig inte så mycket.
Och ja nu får jag snart skynda mig till Gittaren som börjar nu 17.30..
*CIAO*

 


Tågluffa genom världen..

Varför lever man på 2000-talet?
Eller jag klagar inte på 2000-talet utan mer varför ser världen ut som den gör nu?
Det blir så mycket mindre att göra nu fast man borde kunna göra så mycket mer som man egentligen kan fast det är ingen som vågar.
Har kommit på en sak jag verkligen vill göra och det är att tågluffa själv eller med ett gäng med kompisar spelar inte så stor roll fast det är något jag verkligen vill fast då riskerar man ju nästan sitt eget liv om man gör något sånt bara för vi just lever på 2000-talet och det är illa att man knappt vågar se sig om i världen och leta efter kultur.. satan vad bra det lät xD
Men iallafall man vågar ju knappt det utan att riskera att man blir våldtagen, rånad, mördad ja med mera ni vet ju själva hur omvärlden ser ut man vågar ju knappast stå och lifta och få sjhuss av en okänd människa nej för då riskerar man sitt liv och det är osmart att gå hem ensam från en kompis mitt i natten det är fan förnedrande och pinsamt att leva i en sån här värld fast ja iallfall någon gång i livet ska jag ut i världen åh se mig om alltså typ tågluffa yeay :D
Jag vetti fan fick bara den ideen i huvet och den ska genomföras ;p


Äh vetti fan stödj bara att jag är jag :D

Frågan är vad i helvete jag håller på med tar en hel svart bild jag fotat ute i natten och tar den till paint och gör den till helt vit?
Varför då hm brist på annat har ganska tråkigt om man säger så men det känns så meningslöst ändå gör jag deta :D
Jaja stödj att jag är jag XD

Hatar motgångar och folk

Jag hatar seriöst motgångar..
Och idag är en sån dag då allt e bull, tråkigt och inget man gör blir bra.
Antar att alla upplever såna här dagar.
Men jag fullkomligt hatar när jag får motgångar..
Visst folk säger:
- väx upp! Så är det! sånt e livet! det får man leva med!
Fast nej det tänker jag inte göra och desutom hatar jag folk och folks skit snack.
Desutom stör jag mig som satan på folk som lovar saker som dem sen inte kan hålla, va fan e det.
Eller som lovar ta med en sak som man bett om och sen bara råkar glömma saken.
Fast nej det är inte det att man glömt utan fullständigt sket i att ta med det jag bad om seriöst jag stör mig på sånt det är irriterande.
Folk som man tror man kan lita på går och snackar fast man bet dem hålla käft som bara snackar på för att ställa sig in hos andra stör jag mig också på..
Asså vem fan kan man egentligen lita på?
Inte en enda jävel.
Idag tänkte ju jag att jag skulle ner på stan och köpa en väst tro fan heller att det blev så nej för det första så får jag inte upp håret skiten bara läger sig riktigt frustrerande och det stör mig..
Sen när jag hade fått upp det hyfsat bra gick det 10 min så såg det åt helvete ut igen så gör om  det med mer wax åh mer spray så ska jag nästan gå då jag hör in hur jävla mycket det blåser då jag förstår eftersom mitt hår var väldigt känsligt idag och läger sig för det minsta kommer jag inte hinna gå många meter förrän det är förstört helt igen åh då blåser min stolthet bort me vinden igår höll den på att rinna bort med vattnet från regnet men ack så klarade det sig som tur var :p
Ja så nu skiter jag i det..
Så isstället ligger jag här i min säng med datorn och e sjukt sugen på godis och stör mig på folk som inte håller det man lovar..
Kulkul och mitt i hela skiten kommer tanken tillbaka att det är skola imorrn.
jippi *host*
- ''kill me and you please do it slowly''

Min nya outfit som inköptes igår XD


20/3- min dag från igår i Malmö-Lund

Idag började dagen med att träffa Beccy på övre 10 i 11 på morronen..
Gick in på Moxys för att köpa bulle för jag vaar hungrig.. Väntade där tills kvart över 11 tills bussen till Malmö kom när bussen väll kom gick vi på och satte oss ner men efter  halva tiden tyckte vi båda att det började bli väldigt drygt vi ville bara fram..
Sen hoppade vi av vid konserthuset och gick över gatan och rakt fram sen gick vi upp mot stn men på vägen hittade jag en skivaffär full me skivor som jag bara var tvungen att gå in i så där inne stod vi ganska länge sen gick vi vidare och in på schok där jag hade 500 :- att spendera.. Först stod jag bara åh kolla på allt men tillslut hittade jag ett par rutiga hängslen, vantar och ett par riktigt häftiga åh snygga byxor som köptes.. Efter gick vi in på triangeln och kolla runt då vi även gick in i skivaffären som finns där och kolla genom deras sortiment.
Efter tog vi bussen till centralen för att sedan ta bussen där i från till värnhem och in på Entre. Där vi var mycket länge fast där blev det bara en T-tröja inne på monkis där deras provhytter e sjukt coola blev först helt schokad liksom vvad i helvete är det här fast det slutade me att jag var där inne i lite mer än 30 min för det var så häftigt.. Vi var säkerligen inne i varenda jävla affär där inne men det var riktigt kul.. Vi satte oss även högst upp vid resturangerna satt vi ner på golvet och åt godis yeay. Precis innan vi skulle gå gick vi in på hemköp och köpte en ''frödingeskladdkaka''
Sen lite över 5 gick vi till BurgerKing på värnhem och åt gott som fan..
Efter gick vi tillbaka till centralen så kolla vi vilka tåg som skulle gå så var där ett till Lund som snart skulle gå så vi tog oss akt att köpa två biljetter så satte vi oss på pågatåget och åkte till Lund.
Så gick vi av på deras central och började gå runt tillslut kom vi ända upp till deras sjukhus åh då visste vi inte vägen tillbaka till Centralen så vi gick runt på många sjukt skumma mörka kvarter sen började jag inse vilka jävla stora skyltar dem har i Lund då vi kom fram till att hela Lunds befolkning har problem med synen och sen han man inte mer än gå några steg då man ser 4 optiker och glasögon butiker då jag inte kunde hålla mig för skratt och just då gick vi förbi snuten och jävlar vad dem kolla skumt på mig :O
Sen körde dem två poliserna förbi oss 4 gånger senre mot kvällen och kollade riktigt skumt på oss, helt sjukt...
Sen kom vi upp på en ljusare gata som hete STORA SÖDER GATAN och det visade sig att det är där min mammas moster bor, hah har man bra lokalsinne så har man *host*..
Så såg vi att en buss till Trellborg skulle gå där fast 45 min senare så vi satte oss där och vänta och åt vår frödingeskladdkaka mycket gott dock kände man sig som gatabarn :D
sen var där 2 killar bredvid oss som också satt på det fönsterbläcet dem kolla oxå sjukt skumt sen kom där jätte många människor som tog bussen till staffanstorp och då försvan alla och då var det bara jag åh Beccy kvar..
Sen 20.41 kom bussen som skulle ta oss till Trellborg dock tog det 70 jävla minuter men det var en helt söndrig buss stolarna var upprivna och klortiga och belysningen funkade inte spec bra det var ganska skumt men det var helt ok så när vi väll kom till Trellborg-Övre var jag tvungen att pusta ut att jag äntligen var i stan igen :D
Så gick vi till Videomix åh köpte godis sen skilldes vi åt vid möllan och jävlar vad dimmigt det var så kom fram till att inatt var en perfekt natt för en våldtäktman efter som man inte skulle sett människan förrän det var försent för det var ju mörkt och dimigt så man såg bara vad som rörde sig 1 meter framför mig deutom regnade det lite småt så man hade inte hört stegen fast jag överlevde :D
Sen var jag hemma ungefär 23.30..
Ja fast det har vatt en enormt riktigt rolig dag iallafall bör göras om XD


-Engelska-nationella-idag-

Vi hade nationella idag åh kan ju säga som så att läs förståelsen gick fan så mycket bättre än hör övningen fast att båda egentligen gick åt helvete XD

vafan min bok börjar bli patetisk :D

..Du vet att jag älskar dig vännen..

en missanpassad svensson som i sig är ett bedårande barn


den som ger sig in i leken får leken tåla.. xD

Att veta om att man älskar någon som inte vill ha något med en att göra är enormt svårt och jobbigt.
Att ha en skuld att det känns att man tvingar honom att prata med mig är jobbigt.
Att kolla på mobilen var 5 minut och kolla ut genom fönstret varanan minut för att hoppas på att han står utanför dörren..
Att vilja ge sitt liv bara för att få se honom en sista gång.
Att börja gråta när man tror att han gillar någon annan.

Ja jag tror varenda en känner igen sig i deta åh att få känna på kärlek någon gång i sitt liv är alla värda men inte avtoningen när det tar slut och är slut.
Det känns bara förnedrande.
Ja ta inte lärdom av mig om hur kärlek är eller hur det går till för jag har ingen anning som enns farfar säger 15 år och okysst haha ja visst kan vi väll säga fast vi alla äger hemligheter och kärlek e på både för och mot men jag tyckte någon i huset viska att det heter kärlek vi tänker tillbaka på när vi var små den som ger sig in i leken får väll fan leken tåla.. 

Ner till stan träffa Cindy

Va precis på ÖB och köpt hårspray det va ju inte alls kallt :O
skit varmt med andra ord e riktigt varm nu XD
Fast ja man hinner inte mer än in för än man ska ut igen..
(*hosthosthost*)
misstolka inte :D
Iallafall nu ska jag ner tilll stan ska träffa Cindy yay kul kul :D

Vad gör man inte för motionen :D

Okej FUCK ASS vad mörkt det är ute det är riktigt motbjudande att dra ut till ÖB fyfan vad jobbigt..
En bagatell som krosar mina drömmar om att gå ut i det fria..
För jag vill fan inte ut i mörker och frysa röven av mig bara för hårspray.
Dock inser jag att man inte har något val..
Hmm jag trivs som in i helvete i värmen och i ljuset.
Man ser inga hinder här inne allt e frid och fröjd och jag mår extremt bra och har riktigt kul
just här inne..
Därför vill man inte ut men det är bäst att ta tjuren vid hornen och gå ut till ÖB..
Desutom kännar man in lite motion på dena rundan åh det är ju alltid ett plus XD
yay...

Hårsprays jakt :D

Näe tjoho vad jag e happy TODAY eller idag menar jag iallafall på riktigt flum humör :D
hahaha...
I love myself...
Tänk fan vad kul att klona sig själv att det blir 2 stycken som jag extremt kul ju :D
då hade man fått mer sagt och jag hade haft extremt roligt.
Dock är nog omgivningen jävligt glada att det inte finns 2 som mig kan nt förstå det men skit i de XD
ja hur som ska jag till ÖB nu åh köpa hårspray XD


'' I LOVE YOU ''

Du är helt underbar och fantastiskt.
Får mig att skrata le och ha roligt
men även har DU sett mig att gråta.
Vad fan är problemet?
Jo att du inte vet att jag älskar dig
och saknar dig enormt :D
... I LOVE YOU ...

..''HOPPET''..

När slutet är nära börjar man inse hur många människor som finns runt om kring sig som tycker om en och stöttar en att jag har så mycket att förlora om jag försvinner.
Att stå där i ett öppetfönster på fönster bläket är ingen hit.
Jag kollar ner på marken och ser att det måste vara minst 30 meter ner till marken.
Paniken och svindeln kommer.
- Dör man om hoppar ner här?
- Nej bara om du hamnar med naken först.
Jaja då e det ingen fara då e chanserna minimal så nu ska jag bevis för er att jag vågar och vill hoppa ner från skolans fönster på andra våningen det e ju inte så farligt är bra kul när det händer något spännande och lärarna kommer få utbrott på mig.
Men vad gör det? Jag är Jag.
Jag fortsätter ju leva så vad spelar det för roll..
Alla står runt mig och säger..
- HOPPA HOPPA HOPPA..
Jag tar mig en kortbetenke tid innan jag bestämer mig för att hoppa.
Då det slår mig om nu något blir fel, att jag ändå dör gud vad vad många som kommer förlora mig.
Det finns ingen mer som jag, jag älskar mig själv och jag älskar livet med inklusive alla mina älskade med människor..
Det är inte värt att satsa sitt liv för att bevisa att man vågar något..
Paniken rusar i min kropp när alla ropar:
HOPPA DÅ..
nej då var det inte intresant längre vände mig istället om och hoppade ner från fönstret och satte mig ner åh jobba istället.
Ville ju bara kolla vad som händer om jag hoppat om föräldrar och lärare skulle blitt arga men när ett grupptryck går emot mig lämnar jag platsen och drar.. ''DET KALLAS MOD..''

Helvetes veckan e slut XD

Ja sista dagen på den här helvetes veckan, seriöst äkta slavjobb och sjukt tråkigt..
Kom dit då jag vänta vänta åh tillslut kom det gäster som åt vänta vänta vänta plocka in gästernas talrikar och så fick jag göra det, sen kom Syon Veronika dit och prata med mig om hur jag tyckte det va.
Åh jag tyckte det var tråkigt, inget att göra åh har kommit fram till att det inte e min grej.
Så av alla mina tankar om vart jag vill gå har bara skitit sig så nu e det bara estet kvar, men jag vetti fan om det e de jag vill det e ju ganska mycket plugg där så det blir nog nt så kul :o
Men sen fick jag plocka in mer disk sen plötsligt kom Rasmus och Kevin dit och skulle äta..
Då jag ställde mig åh snacka med dem åh då det blev genast roligare att vara där XD
Ja nu ska jag ialf ut till stan åh träffa Beccy vid Möllan vi hörs senare någon gång :p

Min dag där man skiter i detaljer..

Föresten vad jag har haft för mig idag..
Hm det är egentligen en jävligt bra fråga jag ställer mig själv.
Vi hoppar över förmiddagen och går direkt på eftermiddagen halv 4 träffade jag Beccy vif Erikshjälpen en sån sacondhänd affär, där jag köpte en skjorta en jävligt stor så det blir som en rock för mig :p
Jag ska naturligtvis tvätt den jäkligt noga sen ska jag sätta på coola pins åh köpa såna finfina märken åh sy på även klippa sönder den litte åh hänga på lite kedjor osv den kommer bli så grymt cool svär XD
Sen gick vi in till stan va på valen gick till kebab grillen sen en runda in på gas XD

Sveriges värsta bilförare

Hahah sitter eller ligger ner åh kollar på ''Sveriges värsta bilförare'' på tv4 seriöst det är verkligen skit kul så det tycker jag ni kan kolla in XD

snart e det fredagsmys..!!!

Snart blir det fredags mys xD

yaay längtar som fan, fast egentligen har jag inget att längta till för jag vet inte vad som händer eller med vem.
Någon som vill fredagsmysa me mig? (A)
haha XD


meddelande

0-40940449637981905de52eb60864041f.png

meddelande


Finns men syns inte..

En flicka som är så ensam som ingen ser, för hon ser knappt sig själv längre i spegeln en person vi alla glömt bort att hon finns att hon lever men det är ingen vi ser och ingen vi läger märke till hon bara går där ensam och vilsen liten flicka..
Det är på den lilla flicka alla går på och retar, ingen lyssnar på flickan ingen gör något åt henne eller för henne låter bara tiden rulla på utan att något positivt händer för dena flicka.
När någon tar ett fast grepp i hennes hår skriker hon.
När någon slår henne gråter hon.
Hon står inte ut, vet inte vad hon ska göra eller ta sig till.
Hon tar sig till akt att hoppa ner i sjön och dränka sig ja då börjar snacket om henne.
Plötsligt visar det sig att man har sett henne at alla visste om henne, hon var verkligen gillad.
Då var det bara hon själv som kränkte ner sig själv, ett ljug ett svek dyker upp.
Vad är det här?
Var finns hon nu?
Vi ville visst ha henne här men nu är hon död och kall, ligger nere i graven på havetsbotten är själen men kroppen i graven i en kista.
Hon hade med sig sinna tabletter frågan är om det var en överdos då hon föll i vattnet eller det var med ren vilja att hon ville testa något nytt..
Men varför hon var ju ändå så älskad av så många.
Ett mysterium på livets gåta på hur alla vi underliga människor av alla slag tänker, oftast tänker man inte genom det man gör utanman gör det ser vad som händer men om det gå snet brukar det oftast sluta med att det är alldeles försent att göra något åt.


tredje dagen på praon

Tredje dagen på praon..
Började med att torka all bord, sen gick jag till Ica på valen och köpte svartvinbärsgele till kocken.
När jag kom tillbaka börja jag att ta in gästernas överblivna brickor och tallrikar, sen torka jag alla bord igen sen kommer den jävla tjejen Sanne och säger att jag ska putsa knivar och gafflar :o
wtf är det. jaja det var verkligen dö tråkigt..
Men han inte så långt för Zeki kom ut i diskrummet och sa att jag skulle till Ica och köpa florsocker.
Gjorde deta när jag kom tillbaka tog jag in gästers tallrikar och lägga ut de putsade besticken med dem servetter jag hade ståt och vikt i måndags..
När jag gjort deta kom Sanne och sa att jag skulle fortsätta med putsningen ja vilket glädje det var *host* fast jag han inte så länge eftersom jag skulle sluta..
När klockan var 15.00 slutade jag så gick till valen och köpte yt min bikini jag la undan igår, mkt fin XD
åh nu är man hemma äntligen :p


Andra dagen på praon..

Idag var det andra dagen på praon åh jag kom dit 10.30 då jag märkte att dem lita på mig fullt ut, nt för att dem nt skulle kunna göra de men ialf :p Zeki gav mig 300 kr i handen för att gå och köpa 10 liter mjölk på ica så gjorde då deta. När jag kom tbx fick jag ställa ut alla stolar fint åh tända ljus när klockan va tolv fick jag börja ta in alla folks talrikar gjorde jag tills halv 2 sen börja jag torka bord, sätta stolar rätt åh lägga ut bestiken sen åt jag kebabtalrik 10 över 2.. 14.40 var jag klar då jag fick torka bord. Kvart i 3 gick jag till ica åh köpte tuggumi till Zeki när jag kom tbx fick jag 35 kr ett bevis jag e fan duktig sen fick jag sluta..
efter va jag me Beccy i stan åh det va mkt kul XD


På gittaren har man kul..

Jo jag var ju på gittaren idag XD
det var verkligen skit kul, för veckan börja där en tant i 50 års-åldern och jag kan knappt låta bli att skratta..
För hon klagar på låtarna, hon klagar på att det gör ont i fingrarna, hon klagar på att hon nt förstår och hon klagar på att hon inte hänger med i tempot :p
Så hon klagar hela tiden och när vår lärare Mikael sjunger en låt i det här fallet ''jag vill ha en egen måne'' för att vi ska hålla takten så börjar hon sjunga med i helt otakt..
Sen när vi då skulle börja spela låten så fick hon ingen melodi i det så hon säger istället:
- Men vad e det här? Det funkar ju inte jag får inte fram något ljud kan man inte bara sätta på en skiva istället..
Där höll jag fan på dö fick verkligen kämpa för att inte skratta så högt..
Sen tjafsa hon om att hon ville spela sån jävla flamenko musik..
Hahahh jaja alla är vi olika och tur är väll det? XD


Min första dag på praon börjar såhär:

Jaha idag har jag vatt på slavarbete..
Hah nej jag skoja bara xD
Haft prao ju och jag befinner mig på istanbull..
Det snöa och blåste som fan när jag gick dit vid 10 tiden så håret har sett förjävligt ut hela dagen och jag ar vatt fruktansvärt hes så det har vatt jobbigt att snacka med alla men man måste ju le och se sådär påklistrat vänlig ut och jag är mycket trevlig så det var inte påklistrat för min del men iallafall..
Jag kom dit halv 11 när jag börja och han Zechi som äe min ''kontaktperson'' eller vafan det heter.
Mmm anmälde mig då hos honom och jag fick ett svartförkläde på mig mycket fint.
Sen fick jag bara stå och kolla ca en halv timme..
Då det var en kille bland personalen som kallade mig för lammkött hmm.. vafan.
Sen kommer Zeki och visar mig bort till baren, yay nä men så va där en tjej som sa åt mig att vika servetetter JIPPI jag skrek ju av lycka, nej det gjorde jag faktiskt nt hon visa mig 2 gånger sen skulle jag stå själv där i baren det tog väll sin lilla tid innan jag kom underfun med hur i helvete man gjorde men jag lysckades så där stod jag i lite mer än en timme och vek dessa serveter i baren.. När klockan va sisådär halv 1 fick jag börja plocka in gästernas efterblivna talrikar och även prata med de gäster som var där och fråga omjag kunde ta talrikarna om det smakade bra och säga hejdå och vällkommen åter, mycket trevlig jag är speciellt när jag är så hes så lätt det mycket bra fast nu låter det mer som om jag har en intensiv rökarröst, det är ju skit bra XD..
Efter jag burit in alla tallrikar fick jag en trasa och torka borden och Zeki blev aldrig nörjd så fick ta om det 2 gånger va fan e det för sätt? :o
Sen gjorde pizzabagaren en pizza till mig en kebab riktigt gott för jag var sjukt hungrig.
Sen sa Zeki till mig att bära in saladskålarna de 2 första gick bra men när det var den tredje och största gick åt helvete jag tappade hela skålen på golvet och Zeki kommer dit och frågar vad är det här? Jag förklarade lite snabbt så han pekade på soppborsten så jag fick börja borsta upp det då han ställer frågan..
- ''haha'' vafan har du aldrig soppat innan?
- Eeem nej... säger jag lite halvt förvirrat.
så han tog borsten ifrån mig och tog upp det sista..
Sen stod jag en stund till och bara kollade då Jonas ropade på mig så till baren och där stod Zeki hm och han skulle prata med mig om den där jävla saladskålen men han var väll ganska schysst ändå fast isstället för att springa runt bland gästerna och klumpa mig som ett littet lamkött som han sa fick jag åter ställa mig i baren och vika serveter i ca timme kulkul.
När klockan var 5 i 3 kom Jonas chefen då för istanbull och sa att jag fick sluta så jag tog min chans att dra så jag hämta min jacka skrev ut mig srn gick jag hem i den a jävla blåsten och nu ska jag snart till gittaren XD
- Det blir därimot kul XD


Gå i cellebat om man inte förstår sig på sin egen tonnår..

Förstår mig inte på min egen tid.
Eller det gör jag ju på men inte direkt.
Man läser och hör överallt över hur jävla dåligt vi alla mår, pojkvän/flickvän har gjort slut eller dumpat personen själv och ångrar sig men då det är försent.
Vi känner oss tydligen utfrysta, kränkta, meningslösa, duma i huvudet, och resultatet blir att man inte vill leva längre, då det finns många olika betoder, finns folk som börjar skära sig men det är ett rop på hjälp bara..
Många säger att att man bara i framåt blickar det e ju bra om så fallet vore fast vi lever på något konstigt viss bara för stunden när man höra alla prata, det är iförsig ganska märkligt..
Ofta tittar man tillbaka och säger det var mycket bättre när jag var barn dock är vi ju fortfarande barn men det ska och måste vara så jävla vuxet jämt men det är vi inte för enna stunden går man på stan med högklakade skor kort kjol och en snygg tröja med mascara och läppstift och det ska vara så vuxet men i nästa stund när man ser samma tjej komma hem slänga sina kassar och väskor på golvet dra fram ett gammalt gosedjur och sitta och gråta i timmar i mörkert på sitt rum..
Det är ju inget särskilt vuxet beteende.
Det är plötsligt förbjudet att säga att vi ska leka idag, men det är just vad vi gör ju.
Vi umgås inte vi leker.
För vi leker så jävla vuxna och perfekta.
Att folk inte vågar vara sig själva och inte vågar säga vad man vill utan leker sig någon annat som är så vuxet, kallar inte jag mod direkt istället en stor feghet.. Att bli trakaserad för att man vågar säga vad man vill, tycka vad man vill och säga till om något är fel det är därimot mod om något, att inte vara som alla andra vill man ska vara är starkt..
Men jag förstår inte när man sitter och diskuterar och citatet kommer att det var bättre när man var bran för då fanns inge problem eller bekymmer man hade bara kul, men om man tänker noga och ordentligt efter så stämmer det inte man hade sina små problem för sin tid..
Jag hade därimot stora svåra problem det vet jag även kan jag säga samma citat ibland men det stämmer ju inte.
Det är ren lögn att säga så egentligen när man tänker efter.
Så jag hade det inte bättre för men inte dåligt heller jag har det väldigt bra nu och är nöjd med min tillvaro det måste jag erkänna..
Jag älskar er alla lika mycket som jag älskar mig själv lite egoaktiky att säga att man älskar sig själv men jag gör ju det, jag hatar ju inte mig själv utan jag är helt nöjd med mig själv och livet även om det finns många saker som snurrar runt mig så störs jag inte direkt utan jag jag tar det som det kommer.
Att det finns en person som gör mig väldigt stark utan att ens personen vet hur eller att personen vet om att den gör mig stark, men det finns en och jag är väldigt glad att dena människa finns även om vi inte pratar så känner jag mig trygg och stabil i min situation.
Jag gillar dena personen starkt för jag vet att du finns i luften runt om mig och överallt även om du inte är lika medveten om det som jag.
Ordet kärlek ska vara så fint förstår inte det riktigt själva ordet vad det innebär med kärlek.
min uppfattning 2 personer som gillar varandra väldigt mycket men det betyder inte att man är kär.
Jag är varken kär i en kille eller en tjej men gillar personen starkt.
väldigt mycket utan att känna mig kär..
Fast ja frågan är bara för att det skiter sig en gång kommer det skita sig resten av livet då?
Funkar det inte första så funkar det aldrig?
Jag tror ju inte det är så direkt det är bara att fortsätta testa sig fram tills man står på en trygg säker och stabil plattform sen e det bara att köra på.
Jag menar om det är så funkar det inte fösta så funkar det aldrig..
Hmm då borde jag gå ha gått i cellebat eller blitt nuna för länge sedan...

RSS 2.0